Elfogyott

FAIRLAND Inverter Plus

,

A FAIRLAND Inverter Plus hőszivattyúja az első olyan medence hőszivattyú, mely teljeskörű inverter technológiával rendelkezik. Teljesen inverteres hőszivattyú az inverter technológia segítségével a kompresszor teljesítményét hertzről herzre, míg a ventilátor motorját fordulatról – fordulatra tudja állítani. A FAIRLAND Inverter Plus hőszivattyú alkalmas a medencevízének fűtésére és igény szerint hűtésére, hogy a víz hőmérséklete állandó legyen a medencében vagy a SPA-ban.

INGYENES SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN!

360.000Ft1.819.000Ft

Kiürítés

FAIRLAND INVERTER PLUS HŐSZIVATTYÚ JELLEMZŐI:

FAIRLAND Inverter Plus hőszivattyúja az első olyan medence hőszivattyú, mely teljeskörű inverter technológiával rendelkezik. Teljesen inverteres hőszivattyú az inverter technológia segítségével a kompresszor teljesítményét hertzről herzre, míg a ventilátor motorját fordulatról – fordulatra tudja állítani. A beépített számos szenzor segítségével folyamatosan és intelligensen alkalmazkodik az optimális hatékonyság érdekében. Az Inverter Plus hőszivattyúk vezérlése lehetővé teszi, hogy a fűtési kapacitást 25%-tól 100-ig a medence hőigényének megfelelően automatikusan szabályozza. Az Inverter Plus hőszivattyúk jellemzően alacsony és közepes sebességen üzemelnek a maximális hatékonyság eléréséhez. Nagy előnyük a kiemelkedő hatásfokú fűtés, alacsonyabb költségek és zajszint mellett. A hirtelen hidegindítások is megszűnnek, amely pozítiv hatással van a várható élettartamra, miközben megakadályozza a túlterhelés kialakulását a villamos hálózatban.COP 16 ideális körülmények között reális érték , mint ahogy a TÜV Rheinland vizsgálati tesztek is bizonyítják.


Átlagteljesítmény:

Az átlagteljesítményt nézve a teljes inverteres hőszivattyú 50%-os üzemeltetési költséget és 10-szer csendesebb úszókörnyezetet biztosít.

1 / 50%-os üzemeltetési költség

ÁTLAGOS COP 11.5 50%-os kapacitáson, COP 16 20%-os kapacitáson —- TÜV Rheinland által hitelesítve
(Levegő 26℃/ Víz 26℃/ Páratartalom 80%)

– 50% üzemeltetési költség elve (180 napos úszószezont nézve)

Az első 5 napban, amíg megtörténik a medence teljes felmelegítése, a teljes inverteres hőszivattyú 100%-os kapacitással működik.

A következő 175 napban a hőszivattyú a kívánt vízhőmérséklet fenntartására átlagos 50%-os kapacitással működik, ahol a COP 11.5 (levegő 26℃ / víz 26℃ / páratartalom 80%). Az átlag COP így a kétszerese a normál ki/bekapcsolós fűtőberendezésekhez viszonyítva.


– Átlagos áramfogyasztás (180 napos úszószezonban)

(pl. 13,5 kW (Levegő 26℃/ Víz 26℃/ Páratartalom 80%))


2 / Átlagosan 10-szer csendesebb működés

Átlagos 50%-os kapacitásnál a teljes inverteres hőszivattyú átlagos hangnyomásának köszönhetően 10-szer csendesebb úszási környezetet és barátságosabb szomszédokat biztosít, mint egy ki/bekapcsolós fűtőberendezés.


Figyelem! A hőszivattyú beüzemelését kizárólag szakképzett szerelő végezheti el!

Tömeg N/A
Méretek 85 × 31 × 65 cm
Típusok

IPHC 15, IPHC 20, IPHC 25, IPHC 30, IPHC 35, IPHC 45, IPHC 55, IPHC 70T, IPHC 100T